2008 október 19. | Szerző:

 gasztro-001                                                                           


 


 


 


 


 


 


 


Jó étvágyat az ebédhez!


 


A vasárnapi ünnep legfontosabb része azt hiszem az ebéd. Ilyenkor sok-sok finomság kerül az asztalra, mindegy, hogy otthon, vagy vendéglőben fogyasztjuk el, de az igazi talán az otthon készített, abban benne van a szívünk-lelkünk is.


Mivel szüretutáni préselés volt nálunk, az ebédhez kellemes must is társul. Az az igazi, mikor a végefelé csöpög az aranyló lé, ennek íze, zamata sokkal finomabb, édesebb, mint a korábbié, és állaga olyan, mint az olaj.


Ebédre pedig malacpecsenyét, rántott pontyfilét készítettem paradicsomsalátával, melybe bőségesen került finom lilahagyma is. Megyek is tálalni,mert nagyon éhes lettem…


 


vadvirág

Legutóbbi hozzászólások

Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!