2008 október 19. | Szerző: |

 gasztro-001                                                                           


 


 


 


 


 


 


 


Jó étvágyat az ebédhez!


 


A vasárnapi ünnep legfontosabb része azt hiszem az ebéd. Ilyenkor sok-sok finomság kerül az asztalra, mindegy, hogy otthon, vagy vendéglőben fogyasztjuk el, de az igazi talán az otthon készített, abban benne van a szívünk-lelkünk is.


Mivel szüretutáni préselés volt nálunk, az ebédhez kellemes must is társul. Az az igazi, mikor a végefelé csöpög az aranyló lé, ennek íze, zamata sokkal finomabb, édesebb, mint a korábbié, és állaga olyan, mint az olaj.


Ebédre pedig malacpecsenyét, rántott pontyfilét készítettem paradicsomsalátával, melybe bőségesen került finom lilahagyma is. Megyek is tálalni,mert nagyon éhes lettem…


 


vadvirág

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Legutóbbi hozzászólások

Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!